Laat je verwennen

Als u ervoor kiest om te verblijven in een huurappartement in de Aloha Hill Club, geniet u van een exclusieve levensstijl, waar alles is ontworpen ten voordele van uw comfort en gemak.

 

 • Shuttle Service

  Shuttle Service

  Aloha Hill Club Marbella wil dat uw vakantie begint van zodra u arriveert in Marbella. Daarom bieden wij u een “shuttle service” van de luchthaven naar ons hotel aan. De exclusieve service voor gasten van de Aloha Hill Club Marbella is voorzien van een meertalig en professioneel personeel. We wachten u op aan de luchthaven. Vanaf daar brengt een voertuig u naar het hotel.
 • Zwembad

  Zwembad

  Ontspan met een cocktail bij het lagune-achtige zwembad en de bar/restaurant, of geniet van een praatje met de medebewoners en gasten op een van de vele kleine pleintjes in de Aloha Hill Club.
 • Sporten

  Sporten

  Of u nu alleen, of in kleine groep of met familie of vrienden bent, het Aloha Hill Club Resort is de perfecte plaats voor sporttrainingen. Omringd door heuvels, en met uitzicht op Puerto Banús en Marbella… Bovendien hebben we ons eigen semi-olympisch zwembad (verwarmd in de wintermaanden) en een “Technogym Fitness Center” & spa van 500m², met gespecialiseerde sportmassage mogelijkheden. De perfecte plaats voor crossfitness, fietstochten, golfuitjes, triathlon training, joggen…
 • Zwembad bar & grill

  Zwembad bar & grill

  Voor seizoensgebonden al fresco dineren of verfrissende cocktails, biedt de Zwembad bar & Grill een heerlijke selectie van lichte maaltijden en gezonde snacks aan, geserveerd bij het zwembad. Het menu van de Zwembad bar & Grill beschikt over lichte voorgerechten, gezonde salades, een kindermenu, enz...
 • Aloha Hill Wijnclub

  Aloha Hill Wijnclub

  Als u graag thuis met familie en vrienden van een glas wijn geniet, word dan lid van de Aloha Hill Wijnclub, zo krijgt u toegang tot een selectie van bekroonde Spaanse wijnen en de wijnkelder ter plekke.

 

Boek nu!